Jespers Opskrifter   Om  Links  Glutenfri ØL

Fiberbrød (Glutenfrit)

Ingredienser:

1 dl Boghvedemel
1 dl Rismel
5/4 dl Tapiokastivelse (eller f.eks glutenfri havremel)
1/2 dl Pofiber
1/2 dl psyllium frøskaller
1 spsk natron
2 tsk salt
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl Solsikkekerner

6 dl Kærnemælk (eller tykmælk)
1/4 dl sirup
1 spsk olivenolie
1 æggehvide

Fremgangsmåde:

Historie

Kommer fra bogen Bag Glutenfrit - men modificeret. Bogen indeholder flere interessante opskrifter, men generelt har de misforstået hvor meget sirup man skal putte i sine brød. Så hvis man følger opskrifterne slavisk kommer alle brød til at smage som kage. I denne opskrift (s.31) har jeg halveret sirups mængden og de giver et fantastisk lækkert brød til pålæg.

Udgivet 29.May 2019.