Tofu pasta
Ingredienser:
1 pakke fast Tofu (ca. 200g)
2 spsk Røget paprika
3-4 spsk Soyasov (gerne glutenfri)
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 tsk peber
1 tsk chili pulver (styrke efter smag)
1 løg
4-6 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpúre
1 1/2 dl Rødvin
3 dl Vege boullion
1-2 dl små pastaer (f.eks glutenfri suppehorn)
50g Parmesan
Olie til stegning
Fremgangsmåde:
- Smuldre Tofu’en i små stykker
- Steg den i olie på en pande
- Tilsæt halvdelen af det røgede paprika efter et par minutter
- Tilsæt soyasovs
- Tilsæt sukker, salt og peber
- Steg et par minutter mere og tag så panden af blusset
- Steg løg og hvidløg i en gryde
- Tilsæt resten af paprikaen + chilipulver
- Tilsæt tomat puré
- Tilsæt vin og kog lidt af
- Tilsæt vege boullion
- Når det koger tilsættes pastaen i den foreskrivne kogetid
- Der røres løbende rundt og tilsættes lidt vand hvis det er ved at koge tørt
- Kort tid før det er færdigt tilsættes Tofu blandingen
- Endnu kortere tid før tilsættes parmesanen og der røres
- Smag til med salt og peber